У літньому парку впала огорожа

15.07.2019

За офіційною версією комунальників, огорожа літнього парку в Глухові впала сама.

До журналістів звернулася небайдужа глухівчанка з питанням, в яку службу можна терміново звернутись, аби повідомити про те, що якісь невідомі зняли металеву огорожу в міському парку відпочинку. Жінка побоювалась, що декілька сот кілограмів заліза вкрали якісь алкаші, аби здати на металобрухт. За її словами, три чи чотири секції огорожі лежали акуратно, ніби підготовлені до вивозу.

– Що ж у нас коїться? Місто занепадає на очах. Я без тями люблю Глухів, але боляче дивитись, як він хиріє, як нікому нема діла до таких подій, – обурюється пенсіонерка.

За коментарем звернулися до начальника УЖКГ Марії Сегеди. Вона повідомила, що їм вдалось вчасно зреагувати та забрати ту огорожу на зберігання в жек.

– Паркан не вкрали, він просто впав, і добре, що нам про це вчасно повідомили, тому ніхто не встиг забрати. Цю огорожу потрібно повністю міняти, тому що фактично її вже немає. Як варіант, можна зняти, здати на металобрухт, і виручені з цього гроші використати для встановлення нової. По мінімуму там потрібно замінити 100 метрів, які коштують 100 тисяч. Це вже буде капітальний ремонт, а без бюджету зробити його ми не зможемо. Максимум – замінити 1-2 метри, – розповідає вона.

До речі, паркан – то далеко не вся проблема міського парку відпочинку. Некошена трава, фантики та пляшки, які залишають після себе у всіх хащах та кутах відпочиваючі, постійне несанкціоноване сміттєзвалище, поламані дитячі гойдалки – це неповний перелік відпочинкового сервісу для містян. Згадується, як минулого року підприємці, які взяли в оренду на 5 років північну частину парку, обіцяли встановити нові урни, зайнятися озелененням, відремонтувати пішохідні доріжки і лавочки, зробити туалет, освітлення… Але поки зміни в очі не кидаються.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: