Поки що нардеп Медуниця: «Пане Зеленський, так як Вам хочеться, — не буде!»

15.07.2019

Нардеп Олег Медуниця, який хоче вже втретє пройти від Сум до Верховної Ради, вкрай негативно відреагував на проект Президента України Володимира Зеленського щодо очищення влади, який передбачає масову люстрацію представників влади за часів президентства Петра Порошенка. Сподіваючись проскочити до парламенту, народофронтівець боїться потрапити під саме цю люстрації і дозволив собі випади на адресу глави держави.

«Товариш Зеленський, МИ цю державу створили і для нас вона — найвища цінність! Так, як хочеться вам, НЕ БУДЕ», — заявив Олег Медуниця.

Більше того, приписуючи собі ефемерні заслуги перед державою, нардеп Медуниця відверто  висловив на своїй сторінці у Фейсбуці зневажливе ставлення до Президента Зеленського:

«Я вистояв три місяці на Майдані, допомагав фронту і армії, коли держава була атакована. Протягом цього часу Зеленський заробляв, працюючи клоуном на корпоративах у олігархів, грав геніталіями на роялі, вів бізнес з ворогами України і відверто глузував з моєї Батьківщини.

Тепер президент Зеленський хоче мене люструвати».

Очевидно, Олег Медуниця поки не може змиритися зі стрімким зниженням власного рейтингу та втратою довіри сумчан,  і,  маючи сумнівні перспективи, вже не бачить ніяких меж між дозволеним і неприйнятним.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: