На Конотопщині зловмисник вдерся до приміщення ДВК

15.07.2019

Подія сталася в одному з сіл Конотопського району. Вранці, прийшовши на виборчу дільницю, голова ДВК побачила відчинені двері приміщення. Як з’ясувалось, невідомий проник до приміщення і пошкодив замок сейфу, де зберігалась передвиборчі матеріали.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали керівники Конотопського відділу поліції, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія ГУНП.

В ході роботи на місці події встановлено, що зловмисник проник до приміщення, в якому розташована дільнична виборча комісія, шляхом відбиття навісного замка на вхідних дверях. Зі слів голови комісії, з приміщення нічого не зникло.

«За даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (закінчений замах на крадіжку), в рамках якого проводяться слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи зловмисника а також зсовуються мотиви скоєного», — коментує т.в.о. начальника Конотопського відділу поліції Андрій Сошка.

Правоохоронці звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація, що може допомогти слідству повідомити про це до чергової частини Конотопського відділу поліції за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 14 або за телефонами: (068)070-21-74 та (095)348-86-06 чи на лінію 102. Анонімність гарантується.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: