На Тростянеччині чоловік вбив дику козу

15.07.2019

Подія сталася в Тростянецькому районі. Там місцевий житель вбив дику козу і намагався перевезти її до дому. Але був викритий працівниками поліції, які зупинили його транспортний засіб для перевірки.

До чергової частини Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від інспектора групи реагування патрульної поліції поліції про те, що під час здійснення нагляду за дорожнім рухом ним був зупинений автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 41-річного мешканця Тростянецького району. Під час огляду його транспортного засобу була виявлена мисливська нарізна зброя, набої до неї та пакет з м’ясом кози. Як пояснив сам водій, він повертається з полювання, де підстрелив дику козу.

«Про заборону полювання на території заповідника чоловік знав, але все одно пішов на порушення закону. Наразі туша тварини передана до мисливського товариства. Відносно порушника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 248 КК України (незаконне полювання). Слідчі дії тривають.

У тому разі, якщо провину чоловіка буде суді, йому загрожує штраф чи обмеження волі до 3-х років з конфіскацією засобів полювання», — повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Олександр Гресь.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: