У матері — рак, син — лежачий після ДТП: Родина з Шостки потребує допомоги

15.07.2019

42-річний шосткинець Олександр Бурсук, колишній випускник училища №10 і працівник ШКЗ «Зірка», уже майже 20 років не ходить і практично не сидить. У 2000-му році він потрапив у аварію — у нього перелом одного з хребців хребта. Як будь-який лежачий хворий щодня потребує наборі медикаментів для обробки ран і пролежнів, елементарні засоби гігієни, а також ліки. Щодня йому ставлять крапельниці для підтримки життя… Пенсії по інвалідності на все це не вистачає.

Мама Олександра, 65-річна Ніна Михайлівна Школьна, сама потребує операції. У 2012-му році вона вдарилася родимкою на нозі, після чого родимка почала опухати. Лікарі діагностували меланому. Злощасну пухлину видалили, але з часом меланома почала даватися взнаки в інших місцях, по всьому тілу. Після обстеження лікарі рекомендують знову оперувати: дві пухлини беруться видалити в Шостці, ще одну — у Сумах.

Ніна Михайлівна — колишня працівниця ШКЗ «Зірка», зараз пенсіонер, і коштів на операції у неї немає. Із найближчих родичів у сім’ї — сестра Ніни Михайлівни, якій уже за 70 років, вона живе в селі й сама потребує допомоги.

Допомогти Олександру та Ніні Михайлівні нікому, а самостійно їм із хворобою не впоратися. Карта ПриватБанку для надання допомоги: 5168 7573 9982 3006 Школьна Ніна Михайлівна, телефон сина: +38 (098) 225 42 57 (Олександр).

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: