Роботодавець-рецидивіст обікрав свою помічницю

16.07.2019

До Глухівського відділу поліції звернулась 53-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила, що з її помешкання зникли телевізор, TV-тюнер, акустичні колонки та бензопила.

Спілкуючись із заявницею правоохоронці з’ясували, що в період скоєння крадіжки жінка виїздила в Глухів на підробітки. Там вона допомагала 29-місцевому жителю по господарству. Під час розмови поліцейські дізнались, що, перебуваючи в Глухові, вона навіть просила свого «роботодавця» з’їздити до неї додому перевірити, чи все там гаразд. А коли повернулася додому, сама побачила вибиті двері та зникнення речей. В оперативників виникли підозри щодо причетності глухівчанина до крадіжки, адже свого часу він уже відбував покарання за подібні злочини і вони не помилилися. Під час бесіди чоловік зізнався: мовляв, на злочин пішов, бо гроші були потрібні. Викрадену техніку привіз додому, і, щоб не бачила помічниця, сховав. Після того, як жінка поїхала, частину викраденого здав у ломбард.

Усе викрадене поліцейські повернули власниці, а на її «роботодавця» відкрили чергове кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: