Мера Шостки шокував дзвінок з Офісу Президента

16.07.2019

Про це міський голова Шостки Микола Нога повідомив своїй сторінці у Фейсбук.

«Складними залишаються проблеми лікування особливо тяжких і рідкісних хвороб. Люди залишаються наодинці з проблемами, пов’язаними з їх лікуванням, і допомога місцевої влади в цих питаннях є абсолютно недостатньою. З метою вирішення саме таких питань доводиться телефонувати до різних інстанцій (у більшості випадків — до столиці). Інколи відповіді можна чекати місяцями. Часто для вирішення проблеми необхідно їхати особисто або десятки разів телефонувати, вклонятися…

Та цього разу після мого звернення пролунав зворотній дзвінок. У слухавці представилися: «Офіс Президента. Ви звертались до Президента з проханням виділити нову машину швидкої допомоги. Питання вирішено. Президент дав доручення виділити вашому місту «швидку»……».

Приємна звістка! Повинен сказати, що за останні роки ніхто з адміністрації президента не телефонував із власної ініціативи. Треба викорінювати у відношеннях чванство, зверхнє ставлення, образ керівника. Українське суспільство потребує сучасної форми відношень…», — написав мер.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: