Дмитро Кірюхін перемагає серед кандидатів по місту Ромни,— Дослідження

17.07.2019

Центр незалежних соціальних ініціатив склав рейтинг підтримки кандидатів у народні депутати на позачергових виборах 2019 року по м. Ромни.

Згідно з результатами опитування, лідером електоральних уподобань по місту Ромни є Дмитро Кірюхін (кандидат від партії Ігоря Смешка «Сила і честь»). Серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився з вибором, йому довірять свої голоси 23,7% виборців. Мотивують це тим, що кандидат — місцевий і багато років працює на цьому окрузі.

Другий у рейтингу — Максим Гузенко, висунутий політичною партією «Слуга народу». Його результат — 21,2%. Про кандидата відомо лише те, що він із Сум, балотується вперше і до цього в активній громадській діяльності помічений не був.

Третю сходинку посідає самовисуванець Анатолій Кобзаренко (19,1% голосів), який стрімко «здає позиції» через торгівлю з Росією та його особисте ставлення до ситуації на Донбасі.

Наступні в рейтингу — Олександр Пашко (17,3%) та Віктор Ладуха (15,1%). Інші кандидати разом набирають лише 3,6% голосів.

Згідно з даними Центру незалежних соціальних ініціатив, опитування проводилося з 10 по 14 червня цього року. Ним було охоплено 1000 респондентів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: