Патрульні виявили сумчанина, який сидів у колодязі

18.07.2019

Ні, це не один із персонажів із мультфільму «Черепашки ніндзя», це той, хто позбавляє людей комунікацій задля власної наживи.

У нічний час, під час несення служби, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про спрацювання сигналізації кабелю «Укртелеком» на вулиці Нижньосироватській.

Вартові порядку оперативно прибули за вказаною адресою. Під час огляду прилеглої території поліцейські помітили комунікаційний колодязь, який був накритий звичайним шматком фанери. Відвинувши її, всередині колодязя, патрульні виявили чоловіка. Він чітко не міг пояснити мету свого там перебування, говорячи лише, що просто вирішив посидіти в даному колодязі. Сам же кабель у колодязі був пошкоджений.

Громадянином виявився 47-річний сумчанин, який мав при собі сумку з приладдям — плоскогубцями та кусачками. З’ясувалося, що раніше він уже мав проблеми з законом за вчинення аналогічних правопорушень.

Для подальшого з’ясування всіх обставин інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: