На Сумщині оголосили тендер на будівництво нового фонтану за 3,7 млн

19.07.2019

У системі публічних закупівель «Prozorro» з’явилось оголошення про тендер, який проводить УЖКГ Конотопської міської ради. Планують знайти підрядника, який займатиметься будівництвом фонтану в парку «Юність».

Очікувана вартість закупівлі — 3,7 мільйона гривень. Тендерну пропозицію можна подати до 26 липня, а 29 липня — розпочнеться аукціон.

Учасник повинен мати обладнання та матеріально-технічну базу, працівників з необхідними знаннями та досвідом, досвід виконання подібного договору.

Нагадаємо, що раніше ДПТП «Сумбудпроект» оприлюднило світлини парку культури та відпочинку «Юність» після майбутньої реконструкції, де був також зображений новий фонтан.

В. о. начальника управління житлово-комунального господарства Конотопської міської радиАртем Колесников підтвердив, що майбутній фонтан матиме саме такий вигляд після закінчення будівельних робіт. Він розповів, що перед початком будівництва планують демонтувати одну з чаш старого фонтану, який знаходиться у парку. «Говорити про дату початку робіт зарано, адже спочатку мають завершитися усі тендерні процедури. Кошти на фонтан виділили з державного бюджету», — зазначив Артем Колесников.

konotop.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони

Коментарі: