У Верхній Сироватці громада самотужки збудувала міні-стадіон

19.07.2019

Вчора, 18 липня, було відкрито новенький майданчик для міні-футболу у Верхній Сироватці, по вул. Озерній. Про це повідомляють на сторінці Верхня Сироватка у Фейсбуці.

«Участь у заході взяли голова Сумської районної федерації футболу А. Молгамов, заступник голови Верхньосироватської ОТГ А. Аллахвердян та голова Асоціації будівельних підприємств Сумщини В. Жиленко.

Безпосередню допомогу в облаштуванні майданчику надава наш земляк Віталій Жиленко. Зокрема він подарував малечі сітки на футбольні ворота, фірмові м’ячі Joma та надав допомогу в будівництві. Особливо дітлахів порадувало морозиво та солодкі напої.

Приз — оригінальний м’яч Adidas із автографами гравців ФК «Шахтар» було луб’язно надано Андроніком Аллахвердяном.

Перший товариський матч між вихованцями верхньосироватського футболу U13 та дитячо-юнацькою командою із селища Піщаного м. Суми закінчився перемогою гостей з мінімальним рахунком 0:1.

Гра дітлахів подарувала добрий настрій та безліч позитивних емоцій численним уболівальникам», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще минулого року голова Верхньосироватськоі ОТГ Алла Александрова сплатила 1,5 мільйона гривень на будівництво міні-футбольного майданчику біля місцевої школи, проте його будівництво до цього часу не завершено.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: