Стало відомо, як виглядатиме новий фонтан у центрі Конотопа

19.07.2019

У системі публічних закупівель «Prozorro» з’явилось оголошення про тендер, який проводить УЖКГ Конотопської міської ради. Планують знайти підрядника, який займатиметься будівництвом фонтану у парку «Юність».

Очікувана вартість закупівлі — 3,7 мільйона гривень. Тендерну пропозицію можна подати до 26 липня, а 29 липня — розпочнеться аукціон.

Учасник повинен мати обладнання та матеріально-технічну базу, працівників з необхідними знаннями та досвідом, досвід виконання подібного договору.

Нагадаємо, що раніше ДПТП «Сумбудпроект» оприлюднило світлини парку культури та відпочинку «Юність» після майбутньої реконструкції, де був також зображений новий фонтан.

У коментарі  в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Конотопської міської ради Артем Колесников підтвердив, що майбутній фонтан матиме саме такий вигляд після закінчення будівельних робіт.

Він розповів, що перед початком будівництва планують демонтувати одну з чаш старого фонтану, який знаходиться у парку.

«Говорити про дату початку робіт зарано, адже спочатку мають завершитися усі тендерні процедури. Кошти на фонтан виділили з державного бюджету», — зазначив Артем Колесников.

topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: