У багатоповерхівці на Металургів протікає дах — від сирості відпадають шпалери

20.07.2019

Сумчани, що мешкають на вулиці Металургів, 2 скаржаться на дірявий дах. Через те, що протікає покрівля, лишити квартиру «без нагляду» не можна, бо ж може «дощ» пройти. Та й ремонтів з такими «зливами» надовго не вистачить.

Так, через аварійний дах під час дощів Ольга не знаходить собі місця, коли йде з дому, адже боїться за життя мами. Жінка прикута до ліжка.

«Від сирості відпадають шпалери, ось протікає. Мама лежала тут, воно майже на голову тече, ми перевернули її сюди головою, і ви ж бачите, доходить до електрики, будь-коли може замкнути, а мене може не бути вдома – загориться, хто її винесе», – скаржиться Ольга Моісеєнко, сумчанка.

Містяни зверталися за допомогою, але поки безрезультатно. А у департаменті інфраструктури говорять, що для початку людям потрібно звернутися до обслуговуючої організації, аби оформити необхідні документи для включення в титульні списки по ремонту.

«Задля того, щоб вони склали дефектний акт, визначилися об’єм роботи, який треба зробити на даху, бо він там дійсно проблемний, і звернення. Для того, щоб на наступний рік включити в титульний список», – повідомив Віктор Павленко, начальник управління ЖКГ департаменту інфраструктури.

Як ще один варіант вирішення «протікаючої проблеми» ЖЕК може запропонувати мешканцям відкрити рахунок і накопичити кошти на капітальний ремонт даху.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: