Поліція розкрила подробиці нападу на водія маршрутки Суми-Київ

20.07.2019

Поліція Сумщини прокоментувала ситуацію із побиттям водія маршрутки Суми-Київ, розкривши деталі інциденту. «Сумські дебати» також оприлюднили фото постраждалого після нападу чоловіка.

Водій одного з маршрутних таксі, рухаючись в напрямку Києва, своїми діями створив небезпечну аварійну ситуацію для іншої маршрутки з пасажирами, що рухалась в тому ж напрямку. Вже на зупинці, обурившись, останні побили водія-порушника. В поліції ж дії всих фігурантів події визнали протиправними.

Подія сталася на території Недригайлівського району. Вранці до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення, що невідомі побили водія маршрутного таксі міжміського сполучення, яке рухалось в напрямку Києва. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Опрацювавши відео з камер відео-регістраторів, камер відео нагляду, опитавши потерпілого та свідків, поліцейські встановили обставини того, що сталося.

З’ясували, що з Сум до Києва виїхали два маршрутних таксі з пасажирами. В Недригайлові на авторозі один з водіїв почав обганяти свого «колегу», створюючи небезпечну ситуацію. Це дуже обурило двох пасажирів з іншої маршрутки. Тож на зупинці вони вирішили з’ясувати стосунки з водієм-порушником і вході сварки спричинили йому тілесні ушкодження. Після чого потерпілий звернувся до лікарні та в поліцію, а водій іншого маршрутного таксі продовжив свій рух далі.

Вжитими заходами правоохоронці встановили особи пасажирів. Ними виявились жителі Сум. Їм вже оголосили про підозру у вчиненні хуліганських дій в рамках відкритого кримінального провадження. Що стосується потерпілого водія, то його дії по створенню аварійної ситуації на дорозі правоохоронці також вважають протиправними і вирішують питання про притягнення його до адміністративної відповідальності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: