На Сумщині тракторист розібрав залізничну колію на запчастини

22.07.2019

Учора черговий поліцейський автопатруль звернув увагу на колісний трактор ДТЗ, що перебував поблизу колії сполученням Наумівка-Корчаківка у Краснопільському районі. Коли ж поліцейські оглянули тракторний причіп, то під сіном виявили більше п‘ятисот деталей кріплення залізничної колії – накладки, костилі, прижими, підкладки, болти з різними комплектуючими деталями тощо. Водій трактора – 42-річний місцевий житель.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група поліції, котра того ж дня провела невідкладний обшук господарства запідозреного у скоєнні крадіжки чоловіка. Під час якого знайшли ще близько 50 аналогічних запчастин. Все знайдене обладнання, а також бензопилу, переобладнану під болгарку з функцією різання металу, та спеціальний ключ поліцейські вилучили.

Наразі чоловік, в рамках відкритого за ознаками ч.1 ст. 185, ч.3 ст. 15 – ч.2 ст.185 КК України кримінального провадження спілкується зі слідчими. Його перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів як в місті, так і в районі. Досудове слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: