Олександр Стрельченко подякував виборцям Сумщини

23.07.2019

На сьогоднішній день ЦВК опрацювала майже 100% протоколів по Сумщині тих, хто взяв участь у виборах до Верховної Ради України. Тож можна остаточно говорити про те, що в нашій області Опозиційна платформа – За життя отримала підтримку понад 12% виборців, а це майже 53 тисячі мешканців області, і друге місце після пропрезидентської політсили.

«Результати виборів показали, що люди довіряють нашій партії. Ми очікували на такий підсумок, оскільки за останні роки наша політична сила у надзвичайно складних умовах зробила дуже багато і виборці це бачать. Ми відчуваємо довіру, підтримку людей, тому й надалі будемо працювати відповідально і результативно», – наголосив голова обласної організації Опозиційної платформи – За життя, депутат обласної ради Олександр Стрельченко.

Політик подякував усім жителям області, які прийшли на дільниці, незалежно від того, кому вони надали перевагу. І в той же час зазначив, що, завдяки підтримці виборців, у них є реальний шанс створити сильну опозиційну силу в парламенті, яка здатна повернути в Україну мир, вивести країну з кризи і відновити економіку.

«Нас підтримують мільйони українців, тому ми не зупинимося і будемо боротися за те, щоб наша країна жила в мирі і процвітанні. Ми й надалі захищатимемо інтереси українських громадян, будемо намагатися вивести країну з кризи і відновити економіку», – резюмував Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: