На Сумщині прикордонники спільно з СБУ затримали товар на суму понад 1 мільйон гривень

23.07.2019

Учора пізно ввечері у Великописарівському районі прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби та співробітниками СБУ в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2019» попередили спробу незаконного переміщення через російсько-український кордон товару народного споживання.

За попередньо отриманою від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби інформацією про можливу протиправну діяльність на один із напрямків держрубежу було вислано спільний прикордонний наряд.

У ході несення служби спільна міжвідомча група, перевіряючи ділянку держрубежу в районі н.п. Дмитрівка, в безпосередній близькості від кордону виявила та затримала громадянина України, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу. Поряд з чоловіком, який виявився жителем одного з прикордонних населених пунктів, знаходилися 4 ящики з препаратами, які, вірогідно, містять анаболічні стероїди. Всього в ящиках було понад 2560 упаковок з ампулами, флаконами та пігулками. Загальна сума оцінки затриманого товару може сягати понад 1 мільйон гривень.

Правоохоронці встановили, що даний вантаж був незаконно переміщений через кордон з території Росії на територію України.

Наразі за порушення прикордонного режиму та за незаконне перетинання державного кордону України на 62-річного чоловіка складені адміністративні матеріали за ст.ст. 202 та 204-1 КУпАП. Також в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 201 (контрабанда) КК України, вантаж передано компетентним правоохоронним органам для проведення подальших слідчих дій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: