В Сумах починає працювати новий сервіс таксі

24.07.2019

Сервіс виклику авто OnTaxi з 1 серпня почне роботу в нашому місті. Суми стануть восьмим регіоном, де можна скористатися послугами компанії. Створено OnTaxi три роки тому в Харкові, тому це повністю український бренд. Широку популярність сервіс завоював завдяки зручному додатку, який дозволяє враховувати побажання клієнта та залишати оцінки водіям та пасажирам. 

“Наша головна мета — дати клієнтам зручні можливості для виклику авто. За три роки ми виявили основні потреби клієнтів та створили механізми, які дозволяють їх враховувати. Зараз ми готові запропонувати свої послуги в місті Суми. Викликати таксі й зручно дістатися із пункту А до пункту Б — це бажання будь-якого клієнта. Ми ж докладаємо всіх зусиль, щоб клієнтам було зручно це зробити саме з нами,” — зауважують в OnTaxi.

Коли клієнт викликає авто через додаток, то відразу бачить прокладений маршрут, ціну поїздки та кількість автомобілів обраного класу поруч. Крім того, можна обрати додаткові послуги, наприклад, “Перевезення тварини”, “Кондиціонер” тощо, а також клас авто — “Стандарт” або “Комфорт”.

Після того, як водій бере замовлення, клієнт одразу бачить рух авто у себе в додатку на мапі та розуміє, як швидко потрібно виходити.

В додатку можна “прив’язати” платіжну картку будь-якого банку світу для оплати поїздок. Не підтримуються тільки платіжні системи типу Webmoney, ЯндексДеньги та QIWI. 

Вигідна особливість сервісу — кешбек у розмірі 5% від вартості замовлення за тарифом. Нараховується він за поїздки в класах “Стандарт” або вище. Коли цих бонусів буде достатньо для оплати поїздки, ними можна буде розрахуватися.

Для тих, хто хоче попрацювати в OnTaxi, потрібно мати документи, які підтверджують власність на авто та смартфон з операційною системою Android. Після реєстрації та підключення до сервісу можна буде обирати та виконувати замовлення. Для заохочення водіїв передбачені доплати. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: