П’яний чоловік украв автівку та скоїв ДТП

24.07.2019

До Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від 59-річного мешканця району про те, що у нього викрали автомобіль АЗЛК-2140 з причепом, залишений на стоянці біля будинку. Працівники поліції одразу виїхали на місце події.

Незабаром поцуплений легковик з причепом був знайдений неподалік будинку заявника – невідомий зловмисник, збивши придорожній паркан, покинув автівку, а сам зник у невідомому напрямку.

Однак поліцейські буквально за півтори години встановили його особу – «угонщиком» виявився 25-річний житель райцентру. Його знайшли на зупинці громадського транспорту, доправили до відділку поліції та опитали. Він пояснив: цього дня відпочивав зі своїми друзями біля місцевої водойми. Йдучи вулицею села до зупинки громадського транспорту, щоб автобусом дістатися додому, побачив автомобіль із незамкненими дверима. Тож і вирішив повернутися до міста… на чужому легковику. Двигун він завів, і навіть проїхав певну відстань. Однак, будучи п‘яним, не впорався з кермом і збив паркан. Після чого, покинувши на місті ДТП легковик, пішки рушив до зупинки громадського транспорту, де його, власне, й розшукали працівники поліції.

Слідчі кваліфікували дії молодого глухівчанина як незаконне заволодіння транспортним засобом, і відкрили кримінальне провадження зі відповідною статтею Кримінального кодексу України. Тепер «автолюбителю» загрожує або сплати чималого штрафу, або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Втім, його долю вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: