Верхня Сироватка — у десятці дільниць із найбільшим рейтингом «Слуги народу» по 158 округу

24.07.2019

За офіційними даними ЦВК України, дільниці у Верхній Сироватці входять до десятки дільниць із найбільшим рейтингом політичної партії «Слуга народу» чинного Президента України Володимира Зеленського у виборчому окрузі №158 (Сумський, Білопільський та Краснопільський райони, частина м. Сум). Сумська область в аналогічному загальнодержавному рейтингу займає третє місце.

Зокрема на сторінці Верхня Сироватка у Фейсбуці повідомляється: «Результати наших виборів. Із понад тисячі дільниць (1017) по 158 окрузі Верхня Сироватка із 63% входить в десятку дільниць з найбільшим рейтингом партії Слуга народу. Тепер зробимо і голову разом!».

Нагадаємо, що у цьому приміському селищі декілька років тривають перипетії з нинішньою головою ОТГ А. Александровою. «Головиха» успіла побувати у декількох партіях – від Партії Регіонів до Партії простих людей Капліна. Особливо вона «прославилася» придбанням службового джипу, її попередній автомобіль згорів при невідомих обставинах.

Після обрання в 2014 вона була відкликана з посади за народною ініціативою у 2017 році. Проте знову була обрана на посаду. Місцеві жителі звинувачують голову в суцільних недобудовах на селі, за майже п’ять років її правління так і не добудували дитячий садочок, дитячий будинок, стадіон, дороги та багато іншого.

Аномальна безефективність голови призвела до того, що місцеві жителі почали самотужки будувати об’єкти сільської інфраструктури. Зокрема, нещодавно відкрито міні-футбольний майданчик, хоча місцева влада на аналогічний витратила 1,5 мільйона гривень, однак за рік він так і не збудований. Без участі та фінансування влади минулої неділі відновлено міст, тощо.

До речі, сесія сільради відбудеться завтра, в четвер 25.07.19 о 13:00 у місцевому Будинку Культури. До порядку денного на розгляд депутатського корпусу запропоновано 53 питання, серед яких, зокрема, питання стосовно сільського бюджету, розподілу коштів субвенції, розгляд земельних питань тощо.

На її засідання запрошуються мешканці ОТГ, можливо за результатами діяльності депутатів питання із довгобудами в селищі зрушиться з місця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: