Керівництво Нацполіції Сумщини звинуватили у провокаціях

25.07.2019

Як повідомив сайт UA:Суми, представники Сумського обласного штабу «Правого сектору» на спеціально скликаній прес-конференції звинуватили керівництво Нацполіції Сумщини у провокаціях та перешкоджанні діяльності.

Зокрема, керівник обласного осередку Сергій Супрун повідомив, що за заявами «Правого сектору» відкрито два кримінальних провадження. Одне за фактом розголошення працівниками ГУНП в Сумській області відомостей, що становлять державну таємницю, інше – за фактом провокації злочину відносно кандидата в нардепи Сергія Супруна. Мова йде про проведені обшуки на дачі у батька представника правого сектора Олександра Кукси та історії із вилученням гранатомету РПГ-22 на вулиці Тараса Чорновола 19 червня цього року.

Речниця відомства Ельвіра Біганова повідомила, що вони коментарів не надаватимуть. Така ж відповідь щодо відкритих проваджень — і у прес-секретарки прокурора області Наталі Науменко. Слідство ж проводитиме Територіальне управління державного бюро розслідувань у м. Полтава. Речник останнього Олександр Білка повідомив, що наразі чекають матеріали від прокуратури. Як тільки їх отримають – призначатимуть слідчого.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: