На Сумщині відпрацьовували завдання тероборони

25.07.2019

До проведення командно-штабних навчань залучені органи військового управління, військові частини (бригада територіальної оборони), Національна поліція, Національна гвардія. Як теоретично, так і практично учасниками будуть відпрацьовуватись завдання територіальної оборони Сумщини.

З 23 по 25 липня 2019 рокув Сумськійобласті відповідно до Плану підготовки військ оперативного командування «Північ» розпочалися командно-штабні навчання з органами військового управління.

«Проведення навчань обумовлені необхідністю перевірки потенціалу підрозділів територіальної оборони. Ми не можемо недооцінювати рівень загрози і повинні належним чином, у разі необхідності, забезпечити обороноздатність регіону», – зауважив заступник голови облдержадміністрації Іван Боршош.

За словами директора обласного Департаменту цивільного захисту населення Олександра Милаша, у ході навчань буде перевірено координованість дій органів військового управління, бригади територіальної оборони, Національної поліції, Національної гвардії під єдиним керівництвом. Також під час проведення навчання будуть відпрацьовані заходи з практичного розгортання пунктів управління та їх переміщення, організації керівництва ведення територіальної оборони у відповідних зонах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: