Кримінального авторитета «видворять» із Сумщини

25.07.2019

Громадянин Грузії відбував багаторічне покарання в пенітенціарних закладах за вчинені на території України злочини. Нині, аби упередити його подальшу протиправну діяльність, чоловіка затримали одразу після звільнення з місць позбавлення волі для подальшого видворення за межі нашої держави.

Затриманий 44-річний громадянин Грузії має багатий «послужний» список. Останній ще в 90-х і на початку 2000-х років неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності в Україні за скоєння крадіжок та злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю.

Сьогодні його звільнили з Роменської виправної колонії, де останні роки він відбував покарання за навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Працівники Відділу боротьбі зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми, управління стратегічних розслідувань ГУНП області, Роменського відділу поліції разом з представниками територіального підрозділу Державної міграційної служби одразу його затримали та доправили до суду для обрання запобіжного заходу і вирішення його подальшої долі. За оперативною інформацією, кримінальні авторитети планували призначити його так званим «смотрящим» в одному з районів області.

Розглянувши всі докази та ризики, суд вирішив помістити чоловіка до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, з подальшим його примусовим видворенням за межі території країни.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: