Незважаючи на підвищення тарифів Котельня Північного промвузла може не дати гарячу воду 1 серпня

29.07.2019

Поки тільки ведуться переговори про включення гарячої води для третини сумчан. Питання обговорювалося сьогодні, 29 липня, на апаратній нараді в мерії.

— Обладнання котельні готуємо до наступного опалювального сезону, — доповів директор Котельні Північного промвузла Микола Жовтобрюх. — З питання відновлення гарячої води ведуться відповідні переговори керівництвом об’єднання.

— Сьогодні ви сказали правильно, — взяв слово мер Сум Олександр Лисенко. — У вас з 2013 року не змінювався тариф. Ви не виконали інвестиційну програму. Коригування у нас було в 2016-2017 роках. Ви подали нові. Перевірку ви пройшли, з нашої точки зору у вас був завищений тариф, ми його підкоригували. Ми працюємо і далі і до початку опалювального сезону повинні ще раз переглянути тариф. Але по гарячій воді ми переглянули всі. І ми чекаємо з 1 серпня початок подачі гарячої води. Я думаю, вам вдасться домовитися. Я б хотів, щоб це було без втручання міського голови. На останній нараді, яка, я вважаю, була найпродуктивнішою, по всіх пропозиціях, які були надані нами, пораховані вами і передані «Сумитеплоенерго». Чекаємо відповідь сьогодні, так?

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня запевнила, що в їх зоні обслуговування гаряча вода з 1 серпня буде.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: