Лисенко з Вегерою посперечалися через потоп у Сумах

29.07.2019

Директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера вважає, що місто самоусунувся від проблеми підтоплення сумських доріг. Питання піднімалося сьогодні, 29 липня, на апаратній нараді в мерії.

— Що стосується останніх підтоплень доріг під час залпового скидання води в зливоприймачі, — почав він. — Все помітили, що зливова каналізація не справляється. Але я хочу сказати, що винне в цьому не наше підприємство, яке обслуговує зливову каналізацію, винна міська влада, яка самоусунулася від проблеми. Олександр Миколайович, я буду говорити правду, не ображайтеся: скільки плитки не клади по всьому мікрорайону і всюди, але якщо раніше стояли зливоприймачі, а тепер їх немає, і вся вода виводиться на проїжджу частину, щоб вона потрапила в зливову каналізацію, яка розрахована на прийом води тільки з проїжджої частини, тротуарів та прилеглої території, але не з усього мікрорайону, то, природно, будуть підтоплення.

Мер Сум пішов в наступ, звинувативши Олександра Вегеру в піднятті дороги на вул. Охтирській, щоб вода з неї йшла у двори. Той виправдовувався, що якби це був капітальний ремонт, то була б і зливова каналізація.

У результаті мер Сум запропонував найняти спеціалізоване підприємство для очищення зливової каналізації, ніяк не відреагувавши на свою любов до плитки у дворах.

dancor.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: