Сумська мерія відповіла на петицію про парк «Казка»

29.07.2019

Отримала відповідь міської влади електронна петиція Інесси Руденко «Привести в порядок замки возле мостика в детском парке «Сказка»».

«З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають закінчити ремонтні роботи замків біля містка в дитячому парку «Казка».

Інформуємо, що КП «Сумикомунінвест» Сумської міської ради, на утриманні якого знаходиться територія дитячого парку «Казка», кожного року звертається до міської ради з приводу виділення коштів на повну реконструкцію дитячого парку «Казка», але коштів, які виділяє місцевий бюджет, на жаль, не достатньо для приведення дитячого парку «Казка» у відповідний рівень.

Додатково повідомляємо, що рішенням сесії Сумської міської ради у 2012 році кам’яні фортеці були здані в оренду строком на 25 років. Орендарі на звернення комунального підприємства щодо утримання території та приміщень в належному стані не реагують.

З огляду на вищевикладене, з метою вирішення даного питання департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради підготовлена пропозиція до профільної депутатської комісії щодо виділення коштів на виконання вищезазначених робіт», — ідеться у відповіді, оприлюдненій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: