15-річний підліток отримав кульове поранення, розважаючись із гвинтівкою

29.07.2019

Черговий Краснопільського відділення поліції отримав повідомлення з дитячої лікарні міста Суми проте, що до них з кульовим пораненням ноги звернувся 15-річний житель одного з сіл Краснопільського району. До лікарні його привезли батьки. Як пояснив хлопець батькам та правоохоронцям, які прибули за викликом, поранення в ногу він отримав дорогою з магазину . В медичному закладі з ноги хлопця лікарі дістали кулю з пневматичної гвинтівки.

Працівники Краснопільського відділу поліції розпочали ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розшук « стрілка». Проте сам неповнолітній вперто стверджував, що не бачив того, хто в нього міг стріляти. Поліцейські запідозрили його в нещирості і не помилились. Під час чергової розмови, він зізнався.

Виявилося, що того дня він та його 20-річний приятель вирішили розважитись. Для цього взяли пневматичну гвинтівку і пішли стріляти по залізним бляшанкам. Під час чергового пострілу в ціль куля зрикошетила та потрапила в ногу неповнолітньому . Налякані «стрілки» не вигадали нічого кращого, як приховати докази та вигадати новий хід подій, якого й додержувались кілька годин.

В поліції дану подію зареєстрували. А з хлопцем та його батьками провели відповідні виховні бесіди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: