На відвідувачів лікарні чатує небезпека

30.07.2019

Небезпечна безпека: на території Глухівської ЦРЛ городян чекають прогнилі каналізаційні кришки Безпека громадян, Медицина | 16:39 сегодня Поділитися

Всім відомо, що каналізаційний люк — це інструмент безпеки, який одночасно «охороняє» доступ до комунікацій. Говорити про безпеку має місце, коли мова йде про металеві або хоча б бетонні люки. У Глухові ж практикується використання дешевої альтернативи — піддонів, збитих із дерев’яних дощок.

На території Глухівської ЦРЛ годі й шукати жодної металевої кришки, тільки дерев’яні «аналоги» каналізаційних кришок, прогнилі, які не гарантують ніякого захисту комунікацій, і тим більше не вселяють почуття безпеки громадянам. Парадокс полягає в тому, що це територія лікарні. Сама по собі установа покликана надавати допомогу пацієнтам, а тут є всі шанси мимоволі стати таким, пройшовшись у темну пору по території міської лікарні і випадково провалившись у люк.

На очі журналістам потрапило більше десятка прикритих дошками каналізаційних колодязів, але їх набагато більше, якщо оцінити територію лікарні.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: