Наразі субсидію отримують лише 30% домогосподарств Сумщини

31.07.2019

На Сумщині субсидію отримують більше 130 тисяч домогосподарств. Про це повідомила заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Мусіяка:

«Кількість домогосподарств, що отримують субсидію в Сумській області, становить 30,5% від усіх домогосподарств. Станом на 1 липня нараховано субсидій на загальну суму 399 мільйона гривень».

Посадовець нагадала, що на Сумщині субсидія у готівковій формі перераховується грошовим переказом через державний Ощадбанк, а пенсіонерам її виплачують одночасно з пенсією органи Пенсійного Фонду України. Пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через інші банки, можуть одержати субсидію у банкоматах цих банківських установ. А тим, у кого немає пенсійної картки, доставку субсидії разом із пенсією здійснює Укрпошта.

«Домогосподарство, отримавши підтримку від держави у вигляді субсидії готівкою, і далі зможе самостійно розраховуватися за спожиті послуги, а зекономлені кошти використати на власний розсуд», — зазначила Людмила Мусіяка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: