Сумська мерія відповіла на петицію про ремонт траси вздовж «Сумихімпрому»

01.08.2019

Отримала відповідь міської влади електронна петиція «Капітальний ремонт ділянки траси H12 вздовж ПАТ «Сумихімпром»». Автор звернення Олег Бритов зазначав, що ямковий ремонт перетворив цю частину шляху на найменш комфортну для пересування на найближчі 60 км в напрямку Харкова.

«З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають провести капітальний ремонт ділянки траси Н12 вздовж ПАТ «Сумихімпром».

Інформуємо, що в міському бюджеті на поточний рік не передбачені видатки на виконання робіт з проведення капітального ремонту ділянки траси Н12 вздовж ПАТ «Сумихімпром».

Варто зазначити, що для виконання робіт з проведення капітального ремонту зазначеної ділянки траси необхідно замовити відповідну проектно-кошторисну документацію.

Додатково повідомляємо, що при наявності коштів після проведення робіт по ремонту об’єктів комунального господарства та благоустрою, передбачених планом фінансування на поточний рік, або у разі виділення додаткових коштів на капітальний ремонт доріг по м. Суми, буде опрацьована можливість замовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вищезазначеної ділянки дороги», — ідеться у відповіді, оприлюдненій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: