Квартиру «обчистили», поки господарі були на роботі

01.08.2019

До Кролевецького відділення поліції звернулось місцеве подружжя. Вони повідомили, що коли повернулись з роботи, виявили відчинені двері власної квартири. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за вказаною адресою зафіксувала факт скоєної крадіжки: зловмисник шляхом підбору ключа проник до вище вказаної квартири, звідки викрав майно.

У ході проведення першочергових розшукових заходів працівникам поліції вдалось з’ясувати, що одна з мешканок даного будинку помітила чоловіка, котрий протягом тривалого часу знаходився біля під’їзду будинку, в якому було здійснено квартирну крадіжку. На прохання жінки пояснити мету свого перебування біля будинку, останній не зміг надати чітку та зрозумілу відповідь, висуваючи різноманітні версії свого місцезнаходження за вказаною адресою. А повідомити про свої підозри до поліції, аби на місце негайно прибув оперативний наряд, сама жінка не здогадалась.

«Тож дорогоцінний час для затримання зловмисника на місці скоєння злочину був втрачений і наразі поліцейські, в рамках відкритого кримінального провадження , вживають заходів щодо встановлення його особи та затримання», — коментує Андрій Малюшин, начальник Кролевецького відділення поліції»

За фактом проникнення до квартири слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: