У кафе на Сумщині сталася кривава різанина

01.08.2019

Конотопською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 39-річного громадянина Азербайджану, який ударив ножем свого рідного брата. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 15/ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) КК України.

Подія сталась 31 липня 2019 року близько 23.30. Підозрюваний, який до цього вже був судимий 5 разів, розпивав спиртні напої разом зі своїми братами в одному з кафе Конотопа. Після випитого між ними виник словесний конфлікт. Під час сварки підозрюваний дістав із кишені розкладний ніж, лезом якого умисно наніс брату удар у грудну клітину, а потім у голову. Після чого з місця події втік.

«Потерпілого у вкрай тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення Конотопської міської лікарні. Через декілька годин співробітники поліції затримали підозрюваного. З його слів, конфлікт стався через дівчину», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

На даний час підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: