Заїжджий гастролер-грабіжник зривав ланцюжки з жительок Сумщини

01.08.2019

Близько 16:30 на пульт чергового по Роменському відділу поліції надійшло повідомлення про пограбування. Слідчо-оперативна група швидко виїхала на місце пригоди, де на них чекала постраждала. Вона розповіла що поверталась до дому, коли чоловік який йшов за нею зненацька зірвав з її шиї золотий ланцюжок і втік .

Працівники кримінальної поліції встановили, що нападник пересувався на автомобілі. Вжитими заходами вони його вирахували і затримали. Ним виявися 27-річний житель Полтавської області. У Ромни приїхав грабувати, в надії, що не буде викритим. «Затриманий вже мав судимості за аналогічні злочини, – говорить Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – При ньому був і золотий ланцюжок потерпілої. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України . Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України».

Слідчі спільно з працівниками місцевої прокуратури підготували клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно останнього у вигляді тримання під вартою, яке вже спрямували до суду. Покаранням за скоєний злочин може бути позбавлення волі на строк до 6 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: