Дівчина, яка приїхала з Польщі до Сум, збила коліна на Іллінській

02.08.2019

Усі недоліки в Сумах стають особливо помітні, коли на тривалий час полишаєш місто, а потім повертаєшся та робиш порівняння. Для дівчини, яка вже три роки навчається у Польщі і приїхала до обласного центру, звичайна вечірня прогулянка на вулиці Іллінській  закінчилася вкрай невтішно — збитими колінами через розкидану плитку і суцільну темряву. Про це розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці Наталія Люлько:

«Сбитые коленки у подруги Ленки.

Подруга учится в Польше, приехала на пару недель домой в Сумы.

Результат её прогулки вечером по ул. Ильинская: разбитое колено, половина флакона йода и пару синяков.

21-00 городское освещение не включено, темень, на тротуаре валяется плитка и мусор. Пешеходный переход упирается в одну из подобных свалок. И такой хаос здесь уже не одну неделю.

По большей части, местные жители на подобное и внимания не обращают, потому что видим сию картину достаточно часто. А вот Ленке это уже кажется дикостью. Такого быть не должно!

И всего-то: 3 года живёт в другой стране. В соседней Польше. Обидно, что мы привыкаем к такой картинке и лечим синяки и ссадины…».

Уявити, що подібна ситуація сталася б у Польщі, складно, адже в Європі благоустрій територій і комфорт громадян має першочергове значення. У Сумах вчергове все сходить з рук і міській владі на чолі з мером Олександром Лисенком, і КП «Шляхрембуд», до якості робіт якого сумчани мають купи претензій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: