У Сумах продовжили розгляд справи про побиття журналіста Положія

02.08.2019

У Ковпаківському районному суді міста Суми продовжують розгляд справи про побиття журналіста Євгена Положія. На засідання прийшли потерпілий та обвинувачений. Обидва з адвокатами. Розгляд справи по суті розпочали зі свідчень потерпілого.

«Я заїхав в гараж, заглушив машину вийшов з машини і переді мною з`явився чоловік у балаклаві, приблизно мого росту, досить міцненький, він блокував мої руки і в цей час ударив у ліву скроню. Він бив мене , я прикривався, а того хто мене я тримав на відстані витягнутої руки і я кричав, кричав голосно, відчайдушно, я хотів, щоб мене почули», — каже потерпілий Євген Положій.

Наразі у суді досліджують докази прокуратури. На наступному – 23 серпня мають заслухати свідків сторони потерпілого. Рік тому, чоловіка, якого звинувачували у цьому, цей суд виправдав, апеляційний – повернув на повторне слухання.

Євгена Положія побили це 15 квітня 2014 року. Після нападу журналіст потрапив до лікарні зі струсом головного мозку, забоями та зламаною рукою. Напад на себе Євген Положій пов’язує з професійною діяльністю. Прокуратура обвинувачує Юрія Мельника в умисному побитті сумському журналіста та хуліганстві, вчиненому групою осіб.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: