У Сумах подружжя поскаржилося на контролерів КП «Електроавтотранс»

02.08.2019

У Сумах дівчину, яка не сплатила за проїзд у тролейбусі контролери вимагали сплатити штраф. Пасажири, які їхали разом з нею кажуть – вона не встигла придбати квиток. Пост про це на своїй сторінці у соцмережі написала сумчанка Дарина Лендич. У ньому жінка скаржиться на роботу контролерів комунального підприємства «Електроавтотранс». Разом із чоловіком вони заступилися за дівчину.

«Вона зайшла у задні двері тролейбуса і сіла на останнє місце для пасажирів. Поки шукала гроші, на зупинці «Сергія Табали» зайшли контролери. І вони відразу ж почали перевіряти у всіх квитки. Дівчина каже: у мене в руках є 10 грн, я хотіла піти сплатити за проїзд. Їй сказали: у вас немає квитка, сплачуйте штраф, і все інше. Ми заступилися. Почали теж вступати в цей діалог. Потім викликали поліцію. Поліція виявилася поруч. Ми запросили хлопців, вони послухали розмову, але сказали, що нічим допомогти не можуть, тому що це не  їх компетенція», — говорить пасажир тролейбусу Роман Лендич.

За безкоштовний проїзд у тролейбусі штраф – 80 грн. Його сплачують на місці. Якщо пасажир відмовляється сплачувати  – будь-хто може викликати поліцію для складання адмінматеріалу. «Контролери зайшли на зупинці «Сергія Табали», з ними на зупинці більше ніхто не заходив. Тобто всі пасажири, які знаходились у тролейбусі, вже повинні були мати при собі проїзні документи. Під час перевірки виявилося, що у дівчини відсутній квиток. Як вона стверджує, не знала, що водій працює без кондуктора, проте біля водія стоїть інформер про те, що він працює без кондуктора», —  каже заступниця начальника відділу контролю та безпеки КП «Електроавтотранс» Анастасія Вакал.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: