Куди в Сумах піти на вихідних?

02.08.2019

Пропонуємо добірку безкоштовних заходів у Сумах!

Почати вихідні можна прямо сьогодні — у вечір п’ятниці відбудеться відкриття виставки фотографій “Львівські імпресії”. Початок о 17:00. Адреса – Суми, вулиця Воскресенська, дворик біля тиру, галерея BureauArt.

Цими вихідними, 3-4 серпня, в міському парку ім. Кожедуба на Студентському пляжі відбудеться Відкритий чемпіонат ГО «Сумської обласної організації ВФСТ «Україна» з пляжного волейболу серед команд учнів ДЮСШ, обласних комітетів профспілки, КФК, спортклубів підприємств і організацій. Початок змагань 3 серпня о 16:00.

Окрім цього, в суботу, 3 серпня, Липоводолинський «Альянс» прийматиме «Енергію» з Нової Каховки. Гра другого туру чемпіонату України з футболу у другій лізі пройде на полі стадіону «Ювілейний». Початок гри о 18:00. Ціна квитків – від 15 гривень. Для дітей – вхід безкоштовний.

У суботу ввечері сумчан запрошують на безкоштовний перегляд фільму “Джекі Браун”. Кінострічку покажуть на Зеленому Театрі в Сумах. Початок о 21:00.

У неділю, 4 серпня, в Сумах відбудеться дитячий “Казковий квест”. Учасники – діти у віці від 8 до 12 років, які люблять казки та жадають пригод. Початок о 16:00, дитячий парк “Казка”. Вартість участі – благодійний внесок на розвиток справи. Запис за телефоном – 099-60-98-714 (є вайбер, телеграм).

І на завершення вихідних – перегляд фільму на Зеленому театрі. У неділю о 21:00 там показуватимуть кінострічку Квентіна Тарантіно “Від заходу до світанку”.

tribuna.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: