Як відвідувачка центру зайнятості стала успішною бізнес-леді

02.08.2019

Шосткинська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості на своїй сторінці у Фейсбук розповідає мотивуючі історії шосткинців, які не побоялись розпочати власну справу.  Ця історія про власницю кав’ярні, яка є справжньою окрасою міста.

Коли людина залишається без роботи, вона звертається по допомогу до Державної служби зайнятості, однією з послуг якої є надання допомоги у відкритті власної справи. Не кожен готовий взяти на себе відповідальність за своє професійне майбутнє, але є люди, які наважуються зробити рішучий крок і розбудовувати власний бізнес.

Свого часу Ольга Єрохова звернулася до Шосткинського міськрайонного центру зайнятості, де їй запропонували допомогу у відкритті власної справи. Скориставшись такою нагодою, Ольга Миколаївна вирішила започаткувати кавовий бізнес. Починала вона з декількох кавових апаратів, потім орендувала невеликий відділ у магазині, а тепер Ольга Єрохова – власниця єдиної у місті кав’ярні – Клубу «Черный кофе». Вона не просто створила маленький острівець затишку, де завжди панує аромат справжньої кави, а ще й підтримує талановитих шосткинців, розміщуючи в залі їхні роботи.

Співпраця з Державною службою зайнятості не обмежилась лише одноразовою допомогою на відкриття власної справи. Фахівці центру зайнятості підібрали спеціалістів для роботи у кав’ярні. Тож зараз Ольга Миколаївна – успішна бізнес-леді, яка створила робочі місця і планує розширяти свій бізнес.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: