У Сумах провели кінологічні змагання

02.08.2019

«Якщо вам здається, що собака не вміє рахувати, то покладіть в кишеню три печива, а потім дайте їй тільки дві з них» — жартують кінологи.

1 серпня, на території кінологічного центру Сумської митниці ДФС відбулися змагання «Кубок Сумщини К9» з пошуку наркотичних засобів, зброї та набоїв серед кінологічних команд митниці, національної поліції та прикордонної служби Сумської області.

Урочисто відкрили змагання очільник Сумської митниці ДФС Олександр Щуцький та головний суддя Олександр Виноград.

У кінологічних змаганнях взяли участь 14 команд. Всі чотирилапі помічники кінологів справлялися з низкою завдань пошукових робіт. Знаходили імітатори наркотиків у валізах, нишпорили в легкових автомобілях у пошуках зброї серед великої кількості багажу. Не були перешкодою для відпрацювання вправ і вантажівки, адже службові собаки добре справляються з будь-якими викликами.

За результатами проведення змагань серед кінологічних команд Сумщини переможцями стали представники Сумської митниці ДФС Петро Вировець з російським спанієлем «Бімом» (категорія «пошук зброї та боєприпасів») та Лудченко Григорій з ковалер кінг чарльз спанієлем «Арчі» (категорія «пошук наркотичних засобів»).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: