«Все, на что способны в мэрии»: Як сумські чиновники виконують доручення Лисенка

03.08.2019

«Я так понимаю, это все, на что способны в мэрии в рамках проверки спортплощадок» — так прокоментував сумчанин Євген Кудлай оголошення, яке днями з’явилося на футбольному майданчику зі штучним покриттям біля школи № 27.

В оголошенні йдеться про те, що покриття спортивного поля перебуває в аварійному стані та є небезпечним для життя і здоров’я. Саме таким чином, напевне, чиновники відреагували на доручення мера Сум Олександра Лисенка від 29 липня цього року: тоді, під час апаратної наради, очільник дав завдання підлеглим перевірити стан спортивних майданчиків у місті.

«Що стосується стану спортивних і дитячих майданчиків. З дитячими майданчиками у нас ситуація вирішена — ми їх взяли на баланс нашого комунального підприємства. По спортивних майданчиках. Наприклад, стадіон «Єдність» на Люблінській. Там у неналежному стані, я так розумію, огорожа одного з футбольних майданчиків. Це перше. І другий сигнал — це 27-а школа. Там проблема з полем. Даю відповідне доручення управлінню освіти та управлінню капітального будівництва, вийдіть та перевірте, що там», — говорив мер Лисенко.

Судячи з усього чиновники вийшли та перевірили, але, як бачимо, толку від того мало…

Опубліковано Євгеном Кудлаєм Пʼятниця, 2 серпня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: