Звернення жінок до мера Сум Лисенка по питанню закриття жіночої консультації

04.08.2019

Жінки Хіммістечка та Басів звертаються до міського голови з проханням вирішити проблему.

«Ми стурбовані звісткою про те,  що жіночу консультацію №3 на Парковій, 1 по рішенню в.о.  зав.відділу охорони здоров’я СМР Чумаченко О.Ю., заступника мера Галицького М. та директора КНП «Клінічний пологовий будинок» Чирви О.В. вирішено  перевести до полового будинку на вулицю Троїцьку,28. Вони мотивують тим, що в консультації немає апарату УЗД та не обладнана мала операційна.

У нас виникає питання: чому влітку 2018 року було забрано апарат УЗД до пологового будинку, а потім було  забрано апарат для лікування шийки матки. Як можна залишити 26 000 жінок без гінекологічної допомоги  та примусити їх трястися в маршрутках  30 хв. та йти пішки 20 хв. (тим паче, хто подумає про вагітних  жінок, яким ще треба й здавати аналізи кожний раз перед прийомом лікаря!!!!!)? А як жінкам похилого віку долати цей шлях?!Прямого сполучення на вулицю Троїцьку немає!!! І це покращення надання медичної допомоги жінкам?! Турбота про наше з Вами майбутнє?

Дуже просимо Вас не закривати жіночу консультацію, а навпаки виділити кошти на придбання апарату УЗД , облаштування малої операційної та повернути апарат для лікування шийки матки!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: