Стало відомо, хто пошкодив могили АТОвців у Сумах

05.08.2019

Як стало відомо на нараді в сумській мерії 5 серпня, поліція вже встановила людину, яка в ніч з 3 на 4 серпня пошкодила могили полеглих героїв на Алеї Слави на центральному кладовищі Сум. Нагадаємо, про це у Фейсбуці на вихідних повідомила сумчанка Валентина Андріяшева: «…на АЛЕЇ СЛАВИ вандали познущалися з могил полеглих!!! Поліція вже була. Дерев’яний крест на могилі Глуходіду Олександру зломаний! Могила Оніщенко заляпана рожевою краскою!!! На меморіалі ШІСТЬ камер спостереження!».

За словами старшого інспектора відділу комунікації поліції Сумської області Володимира Крупецьких, повідомлення про це поліція отримала тільки о 9.30. У понеділок громадський працівник Вадим Дубодєлов намагався з’ясувати, чому не було оперативного реагування. Представник КП «Інфосервіс» пояснив: «На вихідних на Білопільському шосе була проблема із зовнішнім каналом доступу до Інтернету, у поліції були неполадки, на які вони не змогли оперативно відреагувати. Їх участь сталася вже по факту. Але вони відразу звернулися до нас, ми допомогли їм забрати відеоархів, і вони оперативно почали розбиратися».

А представник поліції додав, що чоловік, який пошкодив хрест, уже встановлений, він психічно неврівноважений. Слідчий відділ Сумського відділу поліції вніс даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За результатами досудового розслідування буде прийнято процесуальне рішення.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: