На Шосткинщині пограбували жінку, яка «засвітила» гаджет

05.08.2019

Подія сталася в одному з населених пунктів Шосткинського району. Зловмисник в темну пору вихопив з рук перехожої мобільний телефон і втік. Останнього розшукали співробітники кримінального розшуку та притягли його до кримінальної відповідальності.

З заявою про пограбування в поліцію звернулась 41-річна мешканка одного з населених пунктів Шосткинського району. Жінка розповіла, що повертаючись додому в темну пору вона зустріла незнайомця, який спитав у неї «котрий час». Остання в цей час тримала у руках свій мобільний, тож годинник продемонструвала йому на телефоні, що і стало її помилкою. Зловмисник вихопив гаджет і втік.

«Свого кривдника заявниця не розгледіла, то ж в його пошуках наші співробітники опирались лише на приблизний опис зовнішності, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Свій позитивний результат дали вжиті оперативні заходи. Підозрюваним виявився 18-річний мешканець Шостки, який на той час приїхав у гості до друзів. Він побачив на вулиці жінку, яка йдучи з кимось переписувалась у телефоні, і вирішив її пограбувати».

Чужий гаджет зловмисник залишив собі і користувався ним поки його не викрили полісмени.

Наразі правоохоронці вилучили та повернули власниці її мобільний, а відносно зловмисника відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: