Вночі на автовокзалі знайшли 10-річного хлопчика, його матір розшукує поліція

05.08.2019

Самотнього десятирічного хлопчика працівники поліції побачили на автовокзалі близько дванадцятої години ночі. Він був голодний, змерзлий і жалівся на поганий стан здоров’я. Поліцейські нагодували знайду і відвезли до лікарні. Наразі розшукують його матір.

Подія сталася в Глухові сьогодні вночі. Увагу працівників місцевого відділу поліції, які несли службу по охороні громадського порядку в місті, привернув хлопчик, який самотньо сидів на лавочці поблизу автовокзалу. Було помітно, що дитина дуже змерзла: одягнутий він був лише в шорти та футболку. На запитання, що він тут робить, пояснив, що очікує на маму, яка поїхала до обласного центру. Очікує вже більше 7 годин. Малий поскаржився, що зголоднів і в нього болить живіт. Поліцейські його нагодували і доправили до лікарні. Там його оглянув лікар.

Зі слів хлопця, він живе із матір’ю та сестрою, але додзвонитися до них правоохоронці так і не змогли – телефони не відповідали. Тож було прийняте рішення залишити хлопчика під наглядом медиків. Вранці поліцейські відвідали свого маленького приятеля, підбадьорили його фруктами та солодощами і пообіцяли якнайшвидше розшукати його рідних. Це, кажуть, справа часу.

До речі, мати хлопчика вже потрапляла в поле зору правоохоронців за вчинення адмінпорушень. А тепер їй доведеться ще й пояснити причини, за яких вона не виконує батьківські обов’язки по догляду за сином. Адже невідомо, які б непередбачувані наслідки для дитини мало б таке «нічне очікування», як би поруч вчасно не опинились правоохоронці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: