Таксист закував у гаражі сумчанина, який не зміг розплатитися за поїздку

05.08.2019

До поліції звернувся 38-річний житель міста Суми, який повідомив, що його утримували в підвалі, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

“Чоловік зробив замовлення в таксі, аби доїхати в місто Суми. Не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак, пасажир повідомив, що на рахунку немає грошей. Водій пішов йому на зустріч та відвіз до найближчого відділення банку. Але з’ясувалося, що чоловік має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили”, – йдеться в повідомленні. Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. У столиці також не вдалося роздобути гроші. Пасажир заборгував за поїздку 7 тисяч гривень.

“Таксист вирішив відвезти пасажира до власного гаражу в с. Софіївська Борщагівка. Там, у підвалі, він зв’язав йому ногу ланцюгом та зачинив”, – зазначається.

Потерпілий знайшов у приміщенні інструменти, і йому вдалося самостійно звільнитися. У неволі він провів 7 годин. Працівники Києво-Святошинського відділу поліції затримали водія таксі за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: