Мерія Сум шукає, за ким закріпити урну в центрі Сум

05.08.2019

Днями ми писали про величезну купу сміття, яка розростається з дня у день прямо в центрі Сум під Харківським мостом. Саме там, на одному з улюблених місць відпочинку містян, стоїть переповнена урна, яку вже давно ніхто не прибирає.

Як з’ясувалося, раніше ця урна числилася на балансі у приватного підприємця, який вів свою діяльність на цій території. Втім, після того, як свій бізнес тут він припинив, вивіз сміття з урни стало «нічийною» справою. Тобто, жодного відповідального за нею не закріплено, а значить ніхто і не повинен слідкувати за чистотою на цій ділянці.

У департаменті інфраструктури повідомили, що вирішення цього питання переклали на управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» СМР. У свою чергу начальник інспекції Руслан Голопьоров телефоном зазначив, що він переговорить із представниками департаменту і це питання мають вирішити найближчим часом. «Я тут саме зараз із департаментом на обході, переговорю і уточню, що там за ситуація. Я думаю, вивезуть, звісно, це не проблема», – говорить Руслан Голопьоров,  начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми».

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: