У Сумах розкриють одну із законсервованих підземок на вул. Харківській

06.08.2019

На нараді в Сумській мерії 5 серпня начальник міськуправління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов розповів, що, на його думку, обстеження законсервованого пішохідного переходу в районі вул. Даргомижського і Харківської необхідно провести під час капітального ремонту самої вул. Харківської.

«На цю вулицю ми вже розробили проектно-кошторисну документацію, пройшли експертизу і плануємо почати тендер. А при виконанні робіт все й обстежимо, — заявив він. — Що ж стосується доцільності відновлення переходу, то можу сказати, що років сім тому там було дуже серйозне просідання дороги, яке навіть створило аварійну ситуацію на цій ділянці. Тому, коли ми розкриємо Харківську, думаю, будемо відкривати перехід не збоку, а зверху, щоб побачити стан підземного переходу. Адже будувався він років 25 тому, а може, і більше. У будь-якому випадку його треба буде ремонтувати».

«Я думаю, доцільність відновлення переходу дійсно є, — підтримав підлеглого мер Лисенко. — Ширина дороги тут велика, людей багато».

Нагадаємо, на вул. Харківській свого часу побудували три підземні переходи, але запустили тільки один — у районі повороту на вулиці СКД. Два інших законсервували. Один знаходиться на початку Харківської, інший — перед перехрестям із вулицею Прокоф’єва та проспекту Лушпи.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: