Сумчани не отримають автоматичного перерахунку за відсутність гарячої води

07.08.2019

Перерахунок за гарячу воду, яка фактично була не гарячою, «Сумитеплоенерго» автоматично здійснювати не буде. Про це розповіла речниця підприємства Вікторія Врублевська. За її словами, у місті в середньому 10-15 будинків, де гаряча вода не відповідає нормам гарячого водопостачання.

“Це обумовлено регламентними роботами та технологічним процесом, це не відбувається одномоментно, це не електрична енергія, є певний час, коли проходить теплоносій по всій мережі і наскільки в будинках була готова внутрішньобудинкова мережа саме до подачі теплоносіїв.  Споживачі мають право звернутися з відповідним зверненням до служби 1580 або на телефон гарячої лінії ТОВ «Сумитеплоенерго» за номером 786-738. Ми зафіксуємо відповідну заявку і здійснемо реагування шляхом виходу на місце для фіксації температури. Якщо ця людина до цього часу зверталася раніше, а не чекала всі ці 5 днів, то матиме безумовно перерахунок», — розповіла Вікторія Врублевська.

За словами представника громадської організації «Житловий експерт» Олексія Пархомчука, функції контролю за якістю гарячої води мають департамент інфраструктури, держенергонагляд, ЖЕКи та ОСББ. Але вони не займаються цими питаннями. Єдиний, хто на даний момент зацікавлений у перерахунку – це споживач.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: