Під Сумами горів гараж із автівкою всередині

07.08.2019

6 серпня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу гаражу в с. Підліснівка Сумського району. На гасіння направили відділення чергових караулів 29-го державного пожежно-рятувального поста із смт Степанівка та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив дерев’яний гараж та несправний автомобіль, який знаходився в середині. Ускладнювало ситуацію те, що в споруді зберігались тюки з соломою, каністра з бензином та 2 газових балони, що могли вибухнути. Вогонь погрожував перекинутись на розташовані поруч житловий будинок та господарчу споруду.

На ліквідацію пожежі також залучили пристосовану техніку добровільної пожежної команди місцевого агропідприємства, яка здійснювала підвіз води до пожежних автоцистерн від водонапірної башти, що знаходилась на відстані близько 2 км від осередку горіння.

Під час гасіння рятувальники винесли із охопленої вогнем споруди каністру та газові балони. Об 11:24 спільними зусиллями вдалось припинити подальше поширення полум’я та відвернути небезпеку знищення від будинку та сараю. А о 12:13 пожежу приборкали.

Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, від добровільної пожежної команди 2 працівника та одна одиниця техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: