Стало відомо, чому скасували тендер на будівництво дитсадка в Сумах

07.08.2019

Тендер на будівництво дитячого садочка у 12-му мікрорайоні скасували через рішення колегії Антимонопольного комітету. Про це розповів начальник управління капітального будівництва сумської міськради Віталій Шилов.

«Скасування тендеру було виключно з ініціативи антимонопольного комітету, тому що в законодавстві прописано, що учасник має право подати скаргу. Один з учасників її подав, антимонопольний комітет, її розглянув і рекомендував тендерному комітету переглянути і провести процедуру заново, що власне ми і зробили», — говорить начальник управління капітального будівництва сумської міськради Віталій Шилов.

Тендерну закупівлю на майже 68 млн грн провели на початку червня. У ній перемогла київська фірма «Компанія Барлінтон Інтерпрайзес Лімітед». Інша компанія «Профт Буд Сістем», яка також брала участь у торгах, подала скаргу на управління капітального будівництва до Антимонопольного комітету.

За словами начальника управління капітального будівництва Віталія Шилова, новий тендер на будівництво дитячого садка у 12 мікрорайоні оголосять протягом тижня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: